Velkommen til vores hjemmesider!

Hvordan fjerner sandblæsningsmaskinen statisk elektricitet

Sandblæsningsmaskinen realiserer automatisk sandblæsning gennem det elektriske kontrolsystem, som er meget brugt i vores liv, men i brugen af ​​udstyret, for bedre at sikre brugssikkerheden, er rimelig og nøjagtig fjernelse af statisk elektricitet meget vigtig .

1. Den elektrostatiske ionstangsmekanisme tilføjes til sandblæsningsudstyret.Elektrostatiske ionstænger kan generere store mængder positive og negative ladninger, hvilket neutraliserer ladningen på et objekt.Når en genstands overfladeladning er negativ, tiltrækker den positive ladninger i luftstrømmen.Når ladningen på objektets overflade er positiv, vil den tiltrække den negative ladning i luftstrømmen, neutralisere den statiske elektricitet på objektets overflade og opnå formålet med at eliminere statisk elektricitet.

2. Tilføj en elektrostatisk plasmavindkniv til sandblæsningsmaskinen.Den ioniske vindkniv producerer en stor masse positivt og negativt ladet luft, som blæses ud af den komprimerede luft for at neutralisere ladningen på objektet.Når ladningen på objektets overflade er negativ, tiltrækker den støvfri glassandblæsningsanordning positive ladninger i luftstrømmen.Når ladningen på objektets overflade er positiv, vil den tiltrække den negative ladning i luftstrømmen, neutralisere den statiske elektricitet på objektets overflade og opnå formålet med at eliminere statisk elektricitet.

3. Sandblæsningsudstyret tilsættes kompositmaterialer.Kompositpladematerialer kan også spille en god rolle i fjernelse af statisk elektricitet.

Automatisk sandblæsningssystem kan automatisk justere sandblæsningsvinklen, sandblæsningstid, sandblæsningsafstand, tilbageblæsningstid, sprøjtepistolbevægelse, bordhastighed osv. Automatisk glassandblæsningsmaskine anvender flydende nitrogen kryogen fryseeffekt til skørhed af egeplastlegeringsmateriale.På dette tidspunkt var produktets skørhed, inden for produktets skørhedstidsforskel, graterne af ege-plastlegeringsprodukter og aluminium- og zinklegeringsprodukter blev fjernet ved højhastigheds-jet-polymerpartikelpåvirkning.

Når du fjerner statisk elektricitet fra sandblæsningsmaskinen, kan du udføre operationer i henhold til ovenstående introduktion, hvilket ikke kun letter den senere operation, men også sikrer nøjagtigheden af ​​operationen og dermed giver hjælp til senere brug af udstyret.

sandblæsningsskab-1


Indlægstid: 16. februar 2023
side-banner